söndag 4 januari 2015

Dag två på Gothia för Lag Viktor Göransson.


Efter en natt på golvet i en skolsal kunde man trott att vi skulle ha sovit dåligt och vaknat tidigt. Men vi missade väckningen och vaknade 9:00 så vi sov nog gott ändå...
Det var många som "behövde" nya klubbor, lindor och blad så vi besökte två innebandybutiker och hann se ÅKIBS juniortjejer spela 2-2 med endast 6 utespelare! Imponerande. Lycka till i fortsättningen.
Det som var viktigast för oss i dag var att fokusera på att ta 1/8 finalplatsen som stod på spel. Det var Hovshaga som stod för motståndet. Vi kom i gång bra i matchen och efter 9 minuter ledde vi välförtjänt med 3-0. Det är ett hårt spelande lag vi möter, och inte alltid helt juste spel heller. Men våra killar biter ihop och fortsätter att koncentrera sig på matchen. Det visar sig att det lönade sig, matchen slutar 6-3 och vi är vidare! Tyvärr skadar sig Viktor och efter ett besök på akuten visar det sig att han är borta från innebandyn i 4 veckor. Krya på dig.
Efter matchen bär det av till Valhalla för att heja fram vårt andra P 00 lag, och det lyckas. Även detta lag är vidare till A-slutspel. Nu fick vi fira detta med några hamburgare på killarnas favoritställe... Sen fick vi chansen att se Pixbo-AIK i Scandinavium. Det var ett gäng trötta killar som vandrade hem efter matchen. Nu gäller det att sova och ladda för viktiga matcher i morgon.
Dag två och vi vet fortfarande inte hur det är att förlora i Gothia!
/ Tränarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar