Nöjda spelare efter dagens match!

Äntligen hemmamatch, och då plockar vi fram årets bästa period!
Efter en rad svåra bortamatcher så var det dax för årets första hemmamatch!
Vv84 stod för motståndet i ett prestigefyllt och känsloladdat derby.

Före matchen har vi enats om att fokusera på vårt spel och inget annat,om så taket rasar in så ska vi följa taktiken.
Bägge femmorna följer planen till 100%. Backarna är stabila och passningssäkra, centrarna rör sig över stora ytor och är ständigt på jakt efter boll och motståndare. Våra ytterforwards är snabbare än Usain Bolt i en VM-final!

Vi startar upp i ett rasande tempo och ökar efterhand, när krutröken lagt sig efter 15 minuter leder vi med 4 - 0!
Med ett sådant spel går inga motståndare säkra och fast att Vv84 har seriens största målvakt får vi alltså in 4 mål tack vare vårt fina spel.

I andra perioden går vi in för att försvara vår ledning genom ett lite defensivare spel, detta fungerar utmärkt och perioden slutar 0-0.
Motståndarna ändrar om lite i taktiken, men inget stör våra förståndiga spelare.
Bägge lagen kommer till en hel del avslut, men starkt målvaktsarbete och lite tur ser till att inga bollar kommer över mållinjen i denna period.

Sista perioden har vi bestämt oss för att trycka gasen i botten igen. Även Vv84 vill avsluta matchen på ett bra sätt, och efter ett frislag kommer de med på tavlan.
Motståndarna spelar med en ensam center på topp men utan större lycka, istället är det vårt fina passningsspel som ger resultat och målen trillar in genom snygga kombinationer.
Lite oskärpa i slutet samt en utvisning för liggande spel gör att Vv84 kan snygga till siffrorna, men segern är odiskutabel... 8-3!
Dagens Målskyttar:  (om jag kommer ihåg rätt)
Adam Pettersson 4, Adam Persson 2, Jonathan Do 1 och Viktor Lehman 1.

Alla 11 spelare får toppbetyg för denna insats. Toppbetyg även till Domare, föräldrar och syskon som jobbade och hjälpte till för att det hela skulle fungera! Tack även till Roger för de fina bilderna, killarna uppskattar detta till 100 %

Slutligen en eloge till motståndarna från Bjuv som såg till att det blev en fartfylld och välspelad match, vi ser redan fram emot nästa möte med er!