söndag 13 oktober 2013

Vinst mot Röke 18-2 (5-0,6-1,7-1)

I dag var det premiär i vårt nya matchställ.Skulle det vara ett turställ var frågan? Matchen startar och redan efter en minut gör Wille G snyggt framspelad av sin bror Axel (matchens snyggaste mål!) 1-0. I byte två skjuter Noel ett skott som inte målvakten kan hålla. Då kommer William J och stöter in 2-0. Byte tre gör Jonte 3-0 framspelad av Benny. Så här fortsätter det hela matchen. Vi spelar bra i början på perioderna sen tappar vi lite focus på passningsspelet och alla vill göra mål!!! Men det är imponerande siffror med tanke på att vi låter alla 17 utespelare och båda målvakterna spela. Extra kul att poängen fördelades på många olika spelare. Vi tackar Röke för matchen och hoppas att de biter ihop och fortsätter att träna vidare.