tisdag 30 oktober 2012

Match mot FC Helsingborg

Bildspel och Referat från matchen mot FC Helsingborg

Denna match var killarna verkligen inställda på att vinna eftersom vi hade revansch att fordra.
Matchen börjar med öppet spel från båda håll utan övertag för något lag. Men efter halva första perioden
trillar det in i 2 snabba mål för FCH som gör att grabbarna får kämpa i motvind resten av matchen.
Vi ger inte upp matchen även om perioden slutar med 1-4 ledning för motståndarna.
De två avslutande perioderna slutar 0-0 och 2-2 vilket ger 3-6 förlust totalt.
Resultatet speglar inte helt hur matchen såg ut men vi får ge FCH beröm för bra bollkänsla och passningar.

Det som gör oss tränare extra nöjda med matchen är att grabbarna aldrig slutar kämpa utan tror på att de kan komma igen trots underläge hela matchen.
Med den inställningen är det bara att träna på så blir resultatet fler vinster i serien i år.