lördag 20 oktober 2012

Vinst 6-4

Idag var det ett taggat lag som gick ut på planen för att möta ett Malmhaug som inte förlorat någon match i serien.
Vi hade en defensiv uppställning som visade sig  fungera alldeles utmärkt! 3.02 in i matchen gör Ludde 1-0 med en snygg framspelning från Adam Pettersson. 6 minuter in i matchen var det dags för vår nya powerplay formation att visa upp sig. Jonathan behövde bara några sekunder  innan han satte 2-0.
Sen hände något med killarna, och vi bjöd in motståndarna i matchen igen. Perioden slutar 2-2 trots att Eddie storspelar i målet. Andra perioden börjar på samma fina sätt. Johan och Wille gör varsitt mål sen bjuder vi åter in motståndarna i matchen och perioden slutar 4-3.
Vi försöker att gå tillbaka till vårt fina spel från periodstarterna och lyckas även tidigt i tredje perioden genom  att inlånade Axel  gör 5-3 framspelad av sin bror Wille. Därefter spelar vi bra men får ännu ett baklänges mål. I slutminuterna gör Samuel en fantastisk räddning och motståndarna tar ut sin målvakt. Men det skulle dom aldrig gjort. Detta utnyttjade  Adam Persson genom att sätta 6-4 i tomt mål och matchen var avgjord!
Mycket bra insats av alla spelare och vår sjukvårdare Philip i båset.