måndag 3 december 2012

Storseger!

Matchen mot Höganäs visade sig bli en storseger. En bra match där killarna fick utrymme att visa upp sina kunskaper och briljera. I första perioden sköt Axel på mål 0.40 min in i matchen. Bra inledning av Åstorp som visar att vi är på "hugget". Första målet sattes 2.26 av Noel sedan sattes två mål till i första perioden som slutade 3-0 till Åstorp. Andra perioden visade sig bli ännu bättre. Killarna hade ett bra flyt i spelet, bytena och de pratade med varandra ute på planen vilket gav utdelning i andra perioden som slutade med 10-1 till Åstorp. Tredje och sista perioden var också en bra period där killarna satte 4 mål till, som gav ett slutresultat med 14-1 till Åstorp. Grattis till Rasmus Andersson som satte sina första mål för säsongen. Det blev en lugn match för vår målvakt Samuel, men när han väl fick rycka in gjorde han det med bravur. Även Adam Persson hade en lyckad match när han gick in och spelade back för första gången!