lördag 15 december 2012

VV84-Åstorp 8-5 (3-2, 1-1, 4-2)

I dag har Åstorp revansch att utkräva efter förlusten mot VV84 vid senaste mötet. Matchen börjar väldigt jämt. Det är två taggade lag och tempot är högt.
6:33 Bjuv gör 1-0. Det pressas på ordentligt med många skott från båda lagen. Efter målet tar Bjuv över och Åstorp får koncentrera sig på försvarsspel. Killarna springer otroligt mycket och 9min. in i matchen ger det resultat, Johan gör 1-1. I samma byte fortsätter målskyttet, denna gång är det Johan som står för passen och Wille sätter den snyggt från nästan ingen vinkel alls 1-2. 11:36 Gör Bjuv 2-2. Matchen fortsätter att vara jämn och det är de så misstagen som orsakar målen! 12:43 Bjuv gör 3-2.
Period 2: 0:37 in i perioden slarvar Åstorp ännu en gång och Bjuv gör 4-2. 8:39 Åstorp får ett frislag från mitten. Trots att jag skriker på Benny att passa gör han tvärtom han skjuter den direkt in i mål 4-3, Snyggt Benny… Nu börjar Bjuv pressa på ännu mer men Eddie storspelar i målet och släpper inte in fler bollar i denna period.
Period 3: Det är två trötta lag som kommer ut i tredje perioden. 3:16 Johan gör 4-4. 5:25 5-4 till Bjuv. 6:18 6-4. Åstorp är trötta men kämpar väl. Tyvärr är det återigen lite små misstag som Bjuv utnyttjar. 7:24 7-4. Historien ser ut att upprepa sig! Men det vill inte Jonathan som snabbt gör 7-5. Åstorp får lite fart igen och spelet ser bra ut. Men…12:38 gör Bjuv 8-5. Efter det Har Johan och Jonathan varsitt skott i ribba och stolpe. Tyvärr var inte turen på vår sida. Ni gör ännu en kanon match och vi möter ett bra VV84 lag.
En match som likväl kunde slutat med Åstorps-seger.