Landskona-ÅKIBS 3-2 (0-1,1-1,2-0)

Landskrona som vi fick storstryk av hemma, bortamatch en sen måndag kväll...
Jag måste erkänna att jag inte hade så stora förhoppningar om någon annan matchbild än när dom krossade oss hemma.
Men så fel jag hade!
Landskrona börjar med en ursinnig press och vi avvaktar för att helt plötsligt ta över spelet. Vi lyckas avlossa en hel del skott på deras duktiga målvakt dock utan att göra mål. 13:24 Sätter Jonte välförtjänt 0-1 det är ingen tvekan om att våra killar vill spela innebandy i kväll!
Period 2 börjar precis som 1:a med hög press av Landskrona och mycket spel genom deras lagkapten som gjorde 8 mål!! mot oss senast. Men vår taktik visar sej fungera väl och Centrarna sliter som aldrig förr, här ska inte Landskrona fram!
Spelet vänder och nu är det vi som pressar igen, 6:13 går Johan igenom som så många gånger förr och sätter 0-2 i krysset. Nu byter vi målvakt och Eddie som skött sej perfekt får vila resten av matchen. Samuel får bekänna färg direkt nu skjuter Landskrona på allt, men även Samuel visar sej vara i form ikväll. 11:26 lyckas dock Landskrona slå in en retur 1-2. Vi fullföljer perioden med stort spelövertag.
Period 3 börjar vi med att avlossa ett par skott som var värda ett bättre öde. Landskrona pressar på väldigt bra men vi får en hel del kontringar som vi dock inte lyckas göra mål på. 5:42 studsar bollen olyckligt framför mål och 2-2 är ett faktum. Landskrona fortsätter skjuta och Samuel gör en hel del bra räddningar. Men 7:30 gör de 3-2. Efter det ar vi över spelet totalt. 10:51 får vi chansen att spela med en man mer efter en utvisning av en Landskronaspelare. Även 13:07 får Landskrona en utvisning. Men i dag provade vi vårt powerplay ett par gånger utan att lyckas. Vi pressar de sista 5 minuterna men målen uteblir, det närmsta vi kommer är ett stolpskott i slutminuten av Wille.
Tack killar för att vi tränare och publiken fick se er spela en av de bästa matcher för säsongen. I dag var det skönt att ha 2 bra målvakter, 3 centrar som överträffade sej själv, backar som alla medspelare litar på och forwards som fick Landskronaspelarna att darra. I dag var ni värda att ta poäng!