onsdag 18 september 2013

Kan du tänka dig att stötta vårt lag mot nya äventyr?

Målklubben Å/K IBS P00 2013-2014

Åstorp/Kvidinge IBS P00 är ett lag som jobbar med utbildning och prestation. Både individuellt och som ett lag är det grunden i vår verksamhet. Ambitionen är att lyfta fram spelare som utvecklas både på plan som innebandyspelare, och vid sidan av som kompis. Grunden till all utveckling är att vi skall ha roligt på plan och sätta upp rimliga och möjliga mål att sträva efter.

För att ytterligare stärka laget och ge förutsättningar för en ökad kunskapsnivå inom laget, startar vi nu en målklubb. Syftet med målklubben är att samla in pengar som är öronmärkta för spelarna och lagets utveckling. Detta kan resultera i ett träningsläger, en extra turnering, hjälp till en ny klubba eller helt enkelt lite god mat vid en gemensam lagaktivitet.

Målklubben fungerar som så att de som anmäler sig till klubben förbinder sig att efter avslutad säsong sponsra laget genom att betala 2 kr per gjort mål under seriespelet. (Under förra året gjorde vi 84 mål vilket motsvarar 168 kr.)
Här kan du som privatperson, småföretagare, familjemedlem och vanlig innebandysupporter bidra. För en liten summa pengar ger du killarna i laget en möjlighet att samla in pengar på det roligaste de vet. ATT GÖRA MÅL!

Dessa sponsrar laget med 2 kr per gjorda mål i seriespelet Säsongen 2013/14. Klicka här för att komma till länken, vill du sponsra laget genom att delta i Målklubben, så maila till p00.akibs@gmail.com med dina kontaktuppgifter. Berätta vem du är och vilket namn det skall stå som sponsor på hemsidan, och att det är Målklubben det handlar om.

De pengar som kommer in går oavkortat tillbaks till spelarna i laget och de kommer att få vara med och påverka vad vi använder pengarna till. Detta innebär att varje mål de gör, i dubbel menig gör dem till bättre innebandyspelare!!!

Vill du hjälpa till att stärka våra grabbar så tveka inte att delta i Målklubben. Anmäl dig direkt genom att skriva upp er på blanketten eller genom att maila till p00.akibs@gmail.com med dina kontaktuppgifter. Det går givetvis att sponsra med mer än en person per familj eller företag om man känner för det. Alla som är med kommer att få sina namn på hemsidan under en egen ”målklubben” sida!

Vi tränare tycker det är härligt att se hur våra spelare har utvecklats år för år och hoppas att denna trend förstärks genom detta initiativ. Har ni några frågor angående målklubben går det bra att maila oss genom samma adress eller ringa på något av de nummer som finns på hemsidan till någon av oss tränare.

Tränarna Åstorp/Kvidinge IBS P00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar