tisdag 10 september 2013

Förlust mot Örkelljunga

Matchen börjar i ett ursinnigt tempo. Jonte gör 1-0 efter snygg pass från Benny, 1.35 in i matchen.
Åstorp för matchen och Eddie gör många fina räddningar. Men 10.50 in i matchen kvitterar Örkelljunga. De gör även 2-1 strax efter. 14.35 gör Ö 3-1 efter missförstånd och för lite prat mellan våra spelare.
Period 2
0.38 får vi chansen att spela powerplay med en nykomponerad formation. Flera bra pass och skott blir resultatet av detta. 2.55 3-2 efter ett rappt skott av Wille. 4.07 gör Ö 4-2. Efter flera markeringsmissar och ett Ö som spelar bra, står det 7-2 när perioden är slut. Välförtjänt till Ö!
Period 3
Det börjar med ytterligare ett baklängesmål efter 0.17. Efter det vaknar Å till lite och har många bra chanser men Ö:s målvakt storspelar. 10.01 driver Oscar upp bollen 30m och serverar snyggt Wille  som stöter in bollen. Efter det anfaller Ö och lägger in bollen under Eddie. Tungt! 9-3 och uppgivna grabbar.
Period 4
Nu vaknar Å till. Vi anfaller konstant de första minuterna och 4.52  ger det resultat. Wille igen 10-4. Direkt efter får vi ett frislag och Adam Pettersson gör 10-5 . Efter det sparkar vi själv in bollen. Slutresultatet blir 11-5. Vi spelar helt ok i sista perioden och det får vi ta med oss till nästa match.
Kontentan av matchen: Följ spelplanen och gör ditt jobb som din position kräver. Då kommer resultatet!