söndag 24 november 2013

P00!!!!

Dagens motstånd i Newbody cup kunde i ärlighetens namn varit lättare. Det var FCH (Skånemästare 2013) och CL98 från Kalmar (Finalister i Gothia 2013) som skulle besegras för att gå vidare från gruppen.
Vi börjar med att möta CL98 och matchen börjar i ett rasande tempo där inget av lagen vill ge sig. Första perioden slutar 0-0 och det ser bra ut och alla spelare är taggade som aldrig förr. Tyvärr får CL in 1-0 tidigt i period 2. Men vi kämpar vidare och Ludde lyckas göra 1-1 Ass-Wille Nu tänder vi till igen och det ser ut som att vi ska lyckas få med oss minst en viktig poäng, men CL lyckas göra 1-2 i slutet av matchen. Jag tycker att vi gör säsongens bästa match (kanske bästa någonsin?) Och även CL:s tränare är imponerad av er killar. Detta tar vi med oss till nästa match.
Match 2 mot FCH.
Eftersom FCH lyckades slå CL måste vi nu slå FCH och till slut visar det sig att vi måste även vinna med 2 mål. Kanske inte det lättaste att göra mot Skånemästarna. Vi fortsätter med vårt fina spel, men FCH lyckas ta ledningen med 0-2 och det ser mörkt ut. Men då visar killarna att de verkligen vill vidare i Newbody! Vi kvitterar och i slutet tar vi även ledningen med  5-4 helt plötsligt saknas det bara ett mål för att gå vidare. Vi bombaderar FCH:s duktiga målvakt men tyvärr vill bollen inte gå in. Matchen slutar med vinst 5-4 mot Skånemästarna (vad blir vi då?) Poängen fördelades så här: Wille 2 mål 1 ass, Jonte 1 mål, Adam Pettersson 2 mål, Johan 3 ass. William J 1 ass.
Om vi nu spelade vår bästa innebandy mot CL, överträffade vi det i denna matchen! Det är kul att se hur alla verkligen gör sitt yttersta för att hjälpa laget mot vinst. Fortsätt så här så kan det leda mycket långt i framtiden.
Vi gratulerar FCH till Avancemanget i Newbody cup och önskar dem lycka till.