lördag 21 december 2013

FCH2-ÅKIBS 4-8 (2-1,1-1,1-6)

I dag var det upp till bevis. Var det bara tur när vi slog FCH 2 senast? Matchen börjar avvaktande från två lag som verkligen har respekt för varandra. 1.46 slänger  Philip in en pass framför målet och William J sticker fram klubban och 0-1 är ett faktum. Strax efter blir Adam utvisad för felaktigt avstånd, vilket resulterar i 1-1. Det avvaktande spelet fortsätter och inget av lagen vågar sig på något extra. Men efter ett avvaktande byte från oss tar FCH chansen och 14.54 gör de 2-1.
Period.2
Vi sa till alla i pausen att de skulle gå ut och ta för sig mer och inte bara titta på var bollen var, utan markera och stör dem i deras anfall. Detta taktiksnack resulterade i att FCH gör 3-1 efter 2.33. Vi blir irriterade och överspelade fram till 13.12 då Adam Pettersson skjuter in 3-2 och vi är tillbaka i matchen med bra tryck i deras zon. 14.12 blir det en dubbelutvisning där Johan åker på 2 min för hårt spel och resten av perioden avslutas mållös 4 mot 4. I denna period lyckas FCH verkligen få igång vissa hetlevrade spelare i ÅKIBS. Vi behöver förändra något...
Period 3
Vi väljer att gå ner på 2 femmor (tyvärr) och ställer ett ultimatum till de tio utvalda spelarna. De får 2 byte på sig att visa att vi valt rätt spelare hur irriterade de än är. Det visar sig att alla lugnade ner sig och skärpte till spel och inställning. 2.29 gör Johan 3-3 utan ass. 3.52 åker FCH på en utvisning för felaktigt byte och detta utnyttjar vi, inte....FCH kontrar in 4-3. Detta gillade inte Adam Pettersson som 18 sekunder senare stänker in 4-4 assisterad av Eddie. Efter detta tar vi över spelet totalt. Eddie 4-5, Eddie 4-6 ass. Wille, Oscar 4-7, Wille J 4-8 ass. Philip. Detta blir slutresultatet. Kul att se denna uppryckningen i spel och humör från alla spelare. Även målvakterna står för många avgörande räddningar. Det är lätt att få ett bra och stabilt spel med två så bra målvakter. Det känns skönt att gå till julvila med en så bra match bakom sig. Tack FCH för ännu en bra kamp!
God jul //Tränarna.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar