måndag 2 december 2013

ÅKIBS-Örkelljunga 4-5 (2-3,1-2,1-0)

Matchen börjar i ett högt tempo från båda hållen. Ända skillnaden är att Örkelljunga har turen på sin sida och lyckas sätta sina chanser.
4.32 0-1
5.12 0-2
8.13 0-3
Nu måste "di svarte" vakna. Vilket de också gör. 9.52 Sätter Adam Pettersson snyggt 1-3 Ass. Johan. Och vi är på g.12.56 gör han det igen och ställningen är 2-3 Återigen med pass från Johan. Perioden avslutas i ett högt tempo och vi på läktaren är tända inför nästa. Kom igen!
30 Sek. in i andra har  Åstorp ett stolpskott och killarna visar vilja. Dock åker Philip på en utvisning 2.31 in i matchen. Men det fixarna grabbarna galant. 8.56 Slarvar vi och det är rörigt framför mål 2-4 är ett faktum. Detta gillas inte av killarna som tar tag i det och Benny sätter 3-4 utan ass. Matchen lever än. Precis innan periodpaus lyckas Örkelljunga peta in 3-5.
Åstorp har bestämt sig för att inte ge upp. Tempot är fortsatt högt och skotten mot Örkelljungas mål är många. Det blir lite hetsigt och gnälligt . 3.57 Åker Wille ut för hårt spel. Nu gäller det att hålla skotten borta från Andreas, Vilket de också gör . Tiden går.... 13.38 Ingen Andreas i målet utan 6 utespelare i stället vilket ger resultat 4-5 genom Wille och ass. Adam Persson. Dock räcker inte tiden till och slutresultatet blir 4-5.
Det är bara att tacka Örkelljunga för en väl genomförd match och deras svit mot oss höll i sig. Vi gjorde inte en av våra bästa matcher i dag. Det var många markerings missar och många spelare kom inte upp till sin vanliga nivå. Nu kör vi på med 2 bra träningar i veckan och hoppas att det lossnar mot Perstorp nästa helg. Det hade varit väldigt kul om vi sluppit gå ner på 2 femmor i sista perioden.