söndag 16 november 2014

5 Matcher, 5 Vinster, Ni gör det igen killar!

Så var det dags för match igen i hemmaborgen, denna gången mot de stora killarna (och Moa i mål, som tyvärr inte fick stå idag) i Munka Ljungby!

Matchen är igång!

Munka lägger sig väldigt djupt i sin defensiv, de väntar helt klart ut oss för att satsa på snabba spelvändningar. en taktik som vi idag har svårt att komma runt och efter först perioden ligger vi under med 2 - 0.

Vi tar ett snack i pausen och försöker ändra lite på våra positioner på plan och få igång ett snabbare passningsspel för att komma igenom Munkas täta försvar.
Efter 3.25 får vi utdelning när Adam Pettersson sätter en straff på sedvanligt stabilt sätt! 1-2!

Säker som alltid!

Tyvärr så kontrar Munka nästan direkt in ett 3:e mål och visar att de är snabba och målfarliga idag!
Vi ger oss dock inte utan spelar på och nu är det vi som tar över! i ganska snabb takt gör vi tre mål, Eddie Ikonen 1, och Adam Pettersson ytterligare 2, varav ett i Boxplay! ( du kanske skall spela i tröja 16 i fortsättningen?)

När vi rullar boll är vi svårstoppade!

Inför tredje perioden vill vi utnyttja vår kondition och går ner lite på spelare för att öka tempot och pressa ner motståndarna ännu djupare i plan och nu tar vi över mer och mer av spelet.

Sista perioden vinner vi med 4-1 efter mål av Jonte, Liljekvist, Johan och Wille G som i sin comeback i matchspel kan göra matchens sista mål!
Wille gjorde ett bra jobb i sin comeback efter skada!

Stort Tack till Micke Nilsson för bilderna!