tisdag 11 november 2014

Örkelljunga-ÅKIBS 3-6 (1-2,0-1,2-3)


Örkelljunga-ÅKIBS
Idag var det dags igen... Vi har aldrig slagit Örkelljunga i en seriematch! Men efter en bra uppvärmning och 3 hela femmor som verkligen ville åka hem med en vinst, såg det onekligen bra ut. Innan vi startat i alla fall... 
Vi startar på allra bästa sätt, Jonte dribblar, tråcklar och snurrar som vanligt och redan efter 2 min gör han 0-1 utan ass. Men Ö vill inte vara sämre 4,55 gör de 1-1. 5,13 är det vår tur igen. Adam Pettersson gör 1-2 efter mycket snyggt spel med Aron som får en ass. Perioden slutar 1-2. I period 2 tar vi över spelet och Aron gör enkelt 1-3 nu spelar vi mycket bra, men efter ett tag börjar vi slappna av och släpper in Ö i matchen igen. Perioden slutar 0-1.
Nu är vi nära vinsten. Vi ångar på utan att spela vårt bästa spel. 1-4 Aron ass. Ludde N 1-5 Jonte ass. Aron. 1-6 Frohm ass. Ludde L. och Frohm fick äntligen ta fram sin nya målgest! MEN, 9:48 gör Ö 2-6 och strax efter 3-6 nu tappar vi allt spel vi haft och Ö pressar oss till många misstag men vi lyckas hålla ut. 
Första vinsten är ett faktum!!
Kul att vi äntligen lyckades besegra duktiga Örkelljunga, trots att vi inte gör vår bästa match. Men det är ett tecken på att träningarna gör nytta. Fortsätt att vara så flitiga med att dyka upp på träningarna och kämpa som ni gör så kan denna säsongen bli riktigt kul!
/Tränarna.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar