söndag 25 november 2012

Förlust mot Landskrona falcons

Matchen mot Landskorna visade sig att bli en tuff match.
Första perioden kändes lite seg från Åstorps sida och Landskrona satte sitt första mål efter 1:15, sen tog det knappt en minut innan de satte sitt andra mål. Nu stod det 2-0 till landskrona efter 2:09. Därefter ökade Åstorp tempot och Jonte satte första målet, sen trillade målen in och första perioden slutade med 3-3.

Liksom första perioden startade Åstorps 2:a perioden med en viss seghet och Landskrona satte 1 mål efter 19 sekunder 4-3 till Landskrona. Tio minuter in i andra perioden kvitterade Åstorp och andra periden slutade med 5-5.

Tredje perioden började precis som de två första. Landskrona lyckade sätta ett mål efter 11 sekunder och nu stod det 6-5 till Lanskrona. Åstorp drog på sig en utvisning men laget lyckades hålla tillbaka Landskrona.  Därefter steg Landskronas toppspelare nr 10 fram och  satte 4 mål till (totalt gjorde han 8  mål och en assist!!) och matchen slutade 10-5 till Landskrona.

Detta var inte en av Åstorps bästa matcher i år. det såg lite avslaget ut och ingen kämpade som jag vet att ni kan. (Förrutom Viktor Göransson som var matchens kämpe!) Men vi kämpar på och försöker få upp tempot och koncentrationen på träningarna, då är jag övertygad om att vi hittar tillbaka till vårt fina spel.