söndag 18 november 2012

Oavgjort 4-4

IBC Engelholm-ÅKIBS
Period 1.
Matchen börjar lite nervöst från vår sida, Ängelholm stressar och jagar väldigt högt upp i banan. Men det är nog inte bara vi som är nervösa. Plötsligt är de 7 spelare på plan! Vi får en chans att än en gång prova vår powerplayfemma. Detta går som det brukar och 4:20 in i matchen gör Adam Pettersson 1-0. Ängelholm gillar inte underläget och kontrar med 3 snabba skott. Tack och lov storspelar Eddie i målet. 10:51, 1-1 är ett faktum!!! Efter målet tar Åstorp över. Många fina skott men även Ängelholm har en duktig målvakt. 1-1 är ett väldigt rättvist resultat av första perioden.
Period 2.
Detta blir en händelserik period. 2:38 gör Ängelholm 2-1 och ligger på ordentligt. Men istället tar Ludde tag i målskyttet och gör 2-2 3:17 in i matchen. Johan ville inte vara sämre och gör 2-3 tid: 8:29. Ludde svarar med att 10:32 skjuta in 4-2 från kanten och det ser onekligen bra ut för Åstorp. Men.... 11:04 slarvar vi lite och vi släpper in ett mål 3-4.
Period 3.
2:12 gör Samuel en kanonräddning men får ingen hjälp av sina medspelare och Ängelholm gör 4-4 på returen. 5:59 får vi en utvisning  för hög klubba. Som tur är tar vi fram säsongens bästa boxplay och det står fortfarande 4-4 efter att utvisningen är avklarad. När det är 5 minuter kvar av matchen ökar tempot och skotten är många. 19:29 tar vi timeout och chansar med vår powerplay femma men det blir inte fler mål och slutresultatet blir 4-4

En mycket välspelad match där vi följer vår taktik som lyckas bättre och bättre för varje match som spelas. Fortsätt att kämpa på träningarna som ni gör så kan serietabellen bli rolig läsning när serien är färdigspelad!