söndag 11 november 2012

Vinst igen!

FCH 3- ÅKIBS
Första perioden börjar mycket bra för Åstorp. Lugnt och metodiskt spelar de sig fram till 1-0. Benny är sist på bollen. De första 7 minuterna äger Åstorp spelet men en enkel miss ger FCH chansen att kontra och 1-1 är ett faktum. Målvakterna får jobba hårt och vi får se många fina räddningar från båda hållen. 1-1 i första perioden är ett helt rättvist resultat
.
Andra perioden är helt Åstorps! Eddie får vila i målet förutom ett skott som han snyggt räddar. Vi skjuter många skott på deras storspelande målvakt. 2 gånger har vi tur och bollen sitter i nätet!

Vad FCH´s tränare sa i periodvilan vill vi veta då deras lag gick ut hårt och stackars Eddie fick använda hela kroppen för att rädda skotten. Redan efter 1:23 gör FCH 2-4. Åstorp rycker upp sig och då tröttheten tar vid i båda lagen börjas det även knuffas och gruffas lite. Men Åstorp biter ihop och kör ifrån Helsingborg med ännu en seger!
En bra match av backarna som spelar  väldigt enkelt och säkert, men det är kanske inte så svårt med målvakter som Samuel och Eddie bakom sig och forwards som kämpar som aldrig förr!