Åstorp börjar första periodens inledning med ett högt tryck.
2:14 1-0 till Åstorp på en kontring där Philip sätter den, assist av Viktor G.
3:56 2-0 av Jonte efter snabbt inspel av Tim.
6:04 3-0 av Ludde efter passning från Jonte.
Åstorp dominerar över hela banan, och alla är på hugget.
7:00 åker Åstorp på en utvisning för att målvakten höll i bollen utanför målområdet. Vi klarar boxplay bra där Hofterup får på ett par skott som fångas upp av täckande utespelare eller av Eddie i målet.
11:27 åker Hofterup ut 2 minuter för en nick. Trots många skott i PP blir det inga mål.
14:38 får Åstorp en utvisning från båset…. Perioden slutar 3-0

Period 2.
Hofterup lyckas inte utnyttja sitt numerära överläge. Åstorp fortsätter att dominera i andra perioden men det är mycket "soloåkande". Det fina spelet från 1:a perioden har försvunnit.
5:22 åker Hofterup ut för felaktigt avstånd på frislag. Åstorp får ingen utdelning. Tvärtom så jobbar Hofterup sig in matchen. Samuel som kommit in efter Eddie håller rent i målet.
14:50 har Hofterup ett skott som tar i ribban och ner på mållinjen och fångas kallt upp av Samuel.

Period 3.
Tredje perioden börjar med ett böljande spel fram och tillbaka. Båda lagen har flera skott på mål.
2:54 sätter Hofterups kapten nummer 10 ett långskott som letar sig in och vi har plötsligt 3-1 och lite onödigt släpper vi in Hofterup i matchen igen.
Fem minuter in i sista perioden börjar Åstorp passa bollen inom laget igen och plötsligt ser det ut som om Hofterup står stilla på planen. Trots att den flera minuter långa pressen inte ger utdelning ser spelet mycket bättre ut igen för Åstorp.
11:26 räddar Samuel ett frislag som lika gärna kunde smitit in vid bortre stolpen.
12:36 sätter Jonte 4-1 efter en fin passning från Simon som gör sin debutmatch idag!
13:34 åker Åstorps kapten Johan ut för "slag".
13:56 sätter Hofterup reduceringen till 4-2 efter ett effektivt PP.
Bra gjort att vi vinner även om vi saknade några spelare, och några fick spela på nya positioner.
 ”Det kändes onödigt spännande tyckte publiken.”