söndag 27 januari 2013

FCH 2 - ÅKIBS 7-2 (5-1, 0-1, 2-0)

Åstorp inleder matchen bra med ett intensivt spel. Men Helsingborg är snabba och ger bra gensvar i spelet och sätter 4 mål inom 10 minuter. Det är bara att inse, vi hänger inte med! 10.28 petar Åstorp in sitt första mål av Philip, assist Adam Persson. Första perioden slutade 5-1 till Helsingborg.

Period 2 visade sig bli ett bättre spel av killarna. Philip satte sitt andra mål 1.59 med assist av Benny och ställningen var nu 5-2 till Helsingborg. 4.17 drog William på sig en utvisning samt en straff, men Samuel räddade straffen och Åstorp lyckades genom bra samarbete undvika att släppa in några mål. Vi vinner perioden med 0-1!

Period 3 går vi ut och ska fortsätta vårt fina spel från period 2. Tyvärr  sätter Helsingborg ett mål 1.24 samt  ett 7.59. Nu börjar det "hetta" till och det blir en del gruff och gnäll. Bra att ni inte dras med i detta dåliga uppträde! Matchen slutar 7-2

Dagens utropstecken! Adam Pettersson går in på Johans backplats och gör detta på ett riktigt bra sätt. Även resten av laget gör en riktigt bra kämpainsats trots förlust mot ett övermäktigt FCH.