söndag 20 januari 2013

Malmhaug-ÅKIBS 5-4 (1-1,1-2,3-1)

Åstorp inleder första perioden med ett högt tempo i spelet. Åstorp har ett överlägset spel och  mycket boll. Efter 4:44 skaffar vi oss en utvisning, men lyckas stå emot. Efter 8 minuter lyckas vi skaffa oss en andra utvisning för "liggande spel", men håller även här emot bra.
11:23 sätter Malmhaug sitt första mål, men Adam Pettersson var snabb med att kvittera 11:54 till 1-1 efter en snygg passning från Adam Persson.

Andra Perioden inleder även här Åstorp med ett högt tempo och bra tryck i spelet. Efter 0:28 sätter Rasmus ett mål och nu står det 2-1 till Åstorp. Tyvärr kvitterar Malmhaug med en "lobb" 5:39 och ställningen är nu 2-2.
12:37 sätter Johan den och vi leder återigen mot Malmhaug. Andra period slutar med 3-2 till Åstorp.

Tredje perioden kvitterar Malmhaug 3:35 till 3-3. Åstorp blir stressade och tappar mycket boll och markeringar 4:18 sätter Malmhaug ett mål igen och nu står det 4-3 till Malmhaug.
Malmhaug får en utvisning 5:45, men vi lyckas ändå inte göra mål, men 8:45 kvitterar Ludde med assist av Johan.
En minut kvar sätter Malmhaug ett mål och matchen slutar med 5-4 till Malmhaug.

Även om vi förlorar denna match är vi grymt imponerade av sättet alla fortsätter att kämpa trots underläge. Det blir några onödiga markeringsmissar under matchen, men vad skulle vi annars tränat på framöver...