lördag 29 mars 2014

Skånemästerskap P01


Idag var det ett lag med några 01:or och resten 02 och 03:or som skulle åka till Lomma för att spela Skånemästerskap.
Vi började första matchen mot svårast möjliga motstånd. På andra sidan planen stod FCH! Målet för oss var väl att inte släppa in för många mål och kanske till och med göra något mål. Efter första perioden stod det 0-7 på resultattavlan. Inte kul för killarna att vara i Lomma just nu... Men efter lite peppning i periodpausen lyckas de med bedriften att spela 3-3, totalt 10-3 till ett övermäktigt FCH.
Men alla är överens om att vi är här i dag för att se och lära oss tills alla kan spela med sin egen ålder.
I nästa match känns det som om det är ett helt annat lag som går ut på planen. Vi ligger under med 2-0 och när det är 6 sekunder kvar lyckas Felix avgöra! Vinst med 2-3. Så fortsätter dagen. I nästa match är det Malmhaugs tur att försöka stå i vägen för ÅKIBS P01/02  11-2 krossar vi dem med. I sista matchen är det Örkelljunga som står för motståndet. Men all respekt för motståndarna är borta och vi vinner igen, 4-3. Detta innebär att ÅKIBS spelar kvartsfinal i Munka-Ljungby i morgon.
Som ni såg och som ni lärde er!
//Imponerade tränare.

1 kommentar:

Familjen på Änggatan sa...

Tråkigt bara att föräldrar är öppet kritiska i publiken till 02:ornas inblandning i laget, och att man missar att se hela resan till DM som ETT lag, med gemensamma träningar och aktiviteter. Jag vill ge en eloge till tränarna som lägger ner sin fritid för att träna våra killar(01/02). Roligt att se att tränarnas matchning gav resultat. Ett exempel i mängden under denna helg var att även arrangörerna tyckte att sätta Villiam som back var bra för laget, detta visade dom genom att utse honom till Bästa lirare i laget under sista matchen. Stort grattis till honom för sin kämpar insatts.

Hurivida det var 02:na som tog plats för 01:orna eller inte?
Man vinner som ETT lag och man förlorar som ETT lag!

Vill passa på att tacka hela laget för två spännande och roliga dagar tillsammans med er.
Roliga och spännande minen som man har med sig lång tid framöver.
En stolt pappa till DM-Laget.

PS. Jag vet att genom att skriva detta hamnar jag på en lika låg nivå som dom föräldrar som öppet kritiserade tränarnas beslut, men jag kan tyvärr inte hålla det tillbaka.DS

Skicka en kommentar